Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ

Π  Ρ Ο Σ Ο Χ Η  !!!!!

Λόγω του ότι η κα Σβορώνου δεν μπόρεσε να είναι στη Ζάκυνθο για την προγραμματισμένη για το περασμένο Σαββατοκύριακο δράση στο κάστρο και στη βιβλιοθήκη, οι δράσεις αυτές μεταφέρονται την Παρασκευή 6 Ιουνίου των ενηλίκων και το Σάββατο 7 Ιουνίου των παιδιών.




Σάββατο 31 Μαΐου (ώρα 18.00)



 "Φλώρα, Ακολουθώντας τη μαγική πυξίδα". Μια μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Αλεξάνδρας Κλάδη . Η ιστορία μιας κάμπιας που ήθελε να γίνει πεταλούδα... Η παράσταση πραγματεύεται τα θέματα της εμπιστοσύνης και της αλληλεγγύης μέσα από τη διάδραση. Στο αμφιθέατρο του Μουσικού σχολείου. Είσοδος δωρεάν. Για όλες τις ηλικίες.


Πέμπτη 5 Ιουνίου (ώρα 18.00-20.00)
 
Ελάτε να γιορτάσουμε την Παγκόσμια ημέρα προστασίας του περιβάλλοντος με κατασκευές από άχρηστα υλικά. Φέρτε μαζί σας ότι δεν σας χρειάζεται (πλαστικά, χαρτιά, αλουμίνια, λάμπες, μπαταρίες, ηλεκτρικές συσκευές). Μαζί μας και ο ΦΟΣΔΑ  Ζακύνθου.


Παρασκευή 6 Ιουνίου (ώρα 9:00)


 ώρα 9:00 Βιωματικό σεμινάριο στο Δημ. Σχολείο Ορεινής Ζώνης για το πρόγραμμα «καλύτερη ζωή», μια συνεργασία της Βιβλιοθήκης με την WWF Hellas.


ώρα 18.00-20.00 «Δημιουργική γραφή και περιβαλλοντική εκπαίδευση», με την Ελένη Σβορώνου, εκπαιδευτικό, υπεύθυνη περιβαλλοντικών προγραμμάτων του WWF και συγγραφέα. Στην Ξενοπούλειο Βιβλιοθήκη. Για ενήλικες.


Σάββατο 7 Ιουνίου 

(ώρα 12.00-14.00) «Αναζητώντας το δράκο του κάστρου». Ένα παιχνίδι για το περιβάλλον, τον πολιτισμό και τη λογοτεχνία, με την Ελένη Σβορώνου, εκπαιδευτικό, υπεύθυνη περιβαλλοντικών προγραμμάτων του WWF και συγγραφέα. Στην είσοδο του κάστρου. (για παιδιά 6-14 χρόνων)   


ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ!!!!!


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου